Hello world!

Welkom bij WordPress.com. Nadat je dit gelezen hebet, kun je een donatie knop toevoegen onder je blogs.

In het WordPress.com starter pakket zijn donaties slechts mogelijk voor donateurs die zelf ook een WordPress.com account hebben. De meeste lezers hebben dat niet. Het betalingsverkeer wordt dan verzorgd door Stripe. In Nederland is de situatie dat betalingsverkeer naar een Nederlandse rekening slechts mogelijk is wanneer er minimaal twee beheerders zijn van het blog.

Met een premium WordPress account zijn betalingen met via Paypal mogelijk. Paypal ondersteunt ook betalingen via Mastercard, Discover, Visa, American Express, UnionPay en Diners. Echter niet iDeal, Sofort en Bancontact, de opties voor online betalingen die in de Benelux en Duitsland populair zijn. Het geld ontvang je op je Paypal account.

Indien je de blok-editor gebruikt, kan een donatie blok worden toegevoegd. het blok heet: Pay with Paypal. In het blok kun je een titel invullen, een uitnodigings-tekst en naast de betalingsknop kan een afbeelding worden vertoond. Het beste werkt een vierkante, anders wordt de afbeelding teveel verkleind.

Waardeer dit blog

Dit artikel las je gratis. De moeite waard? Laat je waardering zien en draag €1 bij of een veelvoud daarvan. Via Paypal of creditcard.

€ 1,00

Here are some other suggestions for your posts.

  1. You can find new ideas for what to blog about by reading the Daily Post.
  2. Add PressThis to your browser. It creates a new blog post for you about any interesting  page you read on the web.
  3. Make some changes to this page, and then hit preview on the right. You can always preview any post or edit it before you share it to the world.
EuProgress lamp light 350x200

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: