Brand in de Amazone

In het Amazonegebied van Bolivia wordt het regenwoud vernietigd om plaats te maken voor veehouderij. Wanneer de charismatische leider Santos van de rubbertappers vakbond een verbond smeedt met indianen om tegen ontbossing te protesteren, wordt hij vermoord.

De ambitieuze Amerikaanse fotojournalist O’Brien denkt dat de politie een onschuldige Indiaan heeft geframed als de moordenaar en wil daarover schrijven. In het begin van de film ontbreekt het hem nog aan onderzoeksvaardigheden. In zijn zoektocht naar de waarheid ontmoet hij Allysa Rothman (Sandra Bullock) en wordt verliefd op haar. Zij werkte voor Santos.

Craig Sheffer

Terwijl O’Brien dieper in de problemen raakt met de politie en de échte moordenaar, heeft hij niet alleen hulp van Alyssa nodig, maar ook van de Indianen. De onderste steen moet boven voordat O’Brien zijn verhaal heeft.

De meer dan ooit actuele film met Craig Sheffer en Sandra Bullock is voor een betaalbaar bedrag beschikbaar:
https://www.amazon.com/Fire-Amazon-Sandra-Bullock/dp/B01D8KZL0M

Nederlandse ondertitels:
https://www.opensubtitles.org/nl/subtitles/7882155/fire-on-the-amazon-nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: